LOGO
LOGO

Gravsten

Noers Begravelsesforretning bruger Gudnason – Sten & Billedhuggeri, som er en af danmarks ældste og største producent af produkter i Natursten. Firmaet har eksisteret i over 100 år og leverer altid kvalitet og pæne sten. Gudnason – Sten & Billedhuggeri har 5 afdelinger spredt i landet og er derfor oplagt som producent af gravsten og urnesten til vores kunder. Gravstenene bliver skåret ud med moderne teknologi, og er derfor præcise, derimod er skrifter, billeder eller andet der skal på stenen, lavet i hånden. 

http://www.gudnasongravsten.dk/

Gravsten i Ølgod, Tistrup, Skjern, Outrup, Tarm og Varde

 

Vi kan hjælpe dig til at finde den rette gravsten

Hos Noer Begravelsesforretning går vi op i detaljen og derfor kan vi også hjælpe dig til at finde den gravsten, der afspejler den afdødes ånd og liv. Med tætte forbindelser til stenhuggere kan vi tilbyde fordelagtige priser på et højt kvalitetsniveau. Når du vælger at anvende vores støtte igennem den svære tid, får du en god og respektfuld behandling fra start til slut.

Det er vigtigt for os, at du ved, at vi er til for dig. Derfor er der ikke den ting, du ikke kan tale med os om og intet emne er for stort eller for lille til, at du kan dele dine tanker. Det gælder også det økonomiske, der er en svær del af planlægningen, men også en nødvendighed. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god og respektfuld behandling.

Gravsten, der afspejler den afdødes ånd og liv.

 

Kontakt os og hør mere om gravsten 

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder – også inden en eventuel aftale indgås. Med stor erfaring fra blandt andet Skjern, Tarm, Varde, Ølgod, Tistrup & Outrup oplever vi henvendelser fra hele Jylland, båret op af vores gode navn og rygte. Vi er til for dig og er der når og hvor du har brug for os – 24 timer i døgnet.

Husk at læse mere om vores ydelser indenfor: begravelsebegravelseshjælpurnestenbisættelse - vi er din bedemand.