Dødsfald

Et dødsfald kommer næsten altid som en overraskelse, også selvom det var ventet. Vi er der for jer og hjælper med at svare på spørgsmål, små som store og kan klare de praktiske opgaver for jer.

Et dødsfald kommer altid uventet

Uanset om I har været klar over at jeres kære skulle dø, kommer det for mange pårørende, alligevel som en overraskelse, at det skulle være lige nu.

Derfor kan det være svært at have alle svar parat, på de mange spørgsmål der opstår i denne forbindelse og derfor lader vi tingene gå i jeres tempo. Det er derfor vigtigt for os, at I ved, at vi er der når I er klar.

Det betyder, at der ikke er den ting der er for lille eller for stor til at I kan tale med os om det. Det gælder også det økonomiske, der kan være en svær del af planlægningen, men som desværre også er en nødvendighed.

Når I vælger at anvende vores råd og vejledning, så får I den hjælp der er brug for, også efter begravelsen/bisættelsen. En støtte I kan regne med fra start til slut.

Kontakt os når der er sket et dødsfald

Så laver vi en aftale om hvorvidt I vil komme til os eller om vi skal komme til jer. 

Vi kommer med vores erfaring og vores kompetencer og med forslag til hvor og hvordan tingene kan gribes an.

Med vores store erfaring fra lokalområdet, bl.a. Blaabjerg/Bork, Skjern, Tarm, Ølgod, Varde/Outrup og Tistrup varetager vi opgaver i hele Jylland. Vi har tæt kontakt til præster og gravere i området og kender til stort set næsten alle de lokale detaljer. Vi er til for jer og er der når og hvor i har brug for os.

I kan vælge at lade os varetage alle dele af planlægningen, eller selv at varetage det meste. Det er op til jer. i er velkommen til at kontakte os og høre nærmere – også inden en eventuel aftale indgås.

Husk at læse mere om vores ydelser indenfor: begravelse, begravelseshjælp, urnesten, bisættelse - vi er din bedemand.