Image v2

Begravelse

Hos Noers Begravelsesforretning får du en bedemand med stærke menneskelige kvaliteter, der med empati og menneskelighed giver dig en saglig og kompetent rådgivning og vejledning.

Vi er med hele vejen

Når en nær slægtning eller en ven går bort. Kan det som pårørende ofte være overvældende, pludseligt at skulle tage sig af arrangementet i forbindelse med begravelsen.

Derfor er det altid rart hvis man kender til den afdødes ønsker til enten begravelse eller bisættelse. Ligesom det også er vigtigt om den afdøde er medlem af Den Danske Folkekirke.

Hvis den afdøde er medlem af Den Danske Folkekirke, foregår højtideligheden oftest i kirken og præsten forestår ceremonien.

Hvis afdøde ikke er medlem af Den Danske Folkekirke. Kan man vælge en borgerlig begravelse.

Her er det de efterladte der står for højtideligheden, ligesom det er dem, der skal sørge for taler, musik eller andre indlæg. Bedemanden kan her, med sin erfaring, være til stor hjælp med at arrangere højtideligheden.

Noers Begravelsesforretning hjælper jer derfor gerne med at arrangere begravelsen, så den bliver som afdøde enten har planlagt eller ville have ønsket det.

 

Som pårørende har I ret til at tage Jer af begravelsen, men det er ingen pligt. 

Hvis I vælger, at I ikke vil sørge for begravelsen, så er det kommunen, der skal træffe alle beslutninger og man kan dermed ikke være med til at bestemme, hvordan begravelsen skal foregå og hvor den afdøde skal begraves.

 

 

Husk at læse mere om vores ydelser indenfor: begravelse, begravelseshjælp, urnesten, bisættelse - vi er din bedemand.