bedemand tarm noers begravelsesforretning
Noers Begravelsesforretning

Tarm

Lokale igennem mere end 90 år - Vores afdeling i Tarm er din lokale bedemand i Tarm og omegn. Tag trygt fat i os og lad os støtte dig igennem den svære tid.
Smedesvinget 10b
6880 Tarm

Lokal bedemand i Tarm og omegn

Hos Noers Begravelsesforretning er vi lokalkendte i Tarm og omegn og forretningen har mere end 90 års historie bag sig i lokalområdet.

Olav Noer som ejer forretningen har været bedemand siden 1998 og kender derfor alle relevante personer, herunder præst, graver, kordegn mm. hvilket gør at vi kan yde en personlig og vidende service.

Med vores lokalkendskab til traditioner, hvordan ringes der og hvem skal kontaktes, sørger vi for at hjælpe dig og give dig ro til at sørge.

Begravelse og bisættelser i Tarm

Vores mål er at give de pårørende en smuk afsked med respekt for afdødes sidste ønsker. Som bedemand bistår vi med råd og vejledning og sørger for at I kan finde ro til at sørge. Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med saglig og kompetente råd og vejledning. Alle samtaler kan ske hjemme hos jer eller i vores begravelsesforretning i Tarm.

Alle samtaler kan ske hjemme hos jer eller i vores begravelsesforretning i Tarm.

Blomster og kranse

Vi har et godt samarbejde med de lokale blomster butikker, som leverer blomster og kranse til begravelser og bisættelser i de lokale kirker.
I Tarm samarbejder vi med:

Den Grønne Butik i Tarm
Torvegade 99
6880 Tarm

 

Kirker i Tarm og omegn

Vi er lokale og bistår de fleste lokale i Tarm området ved begravelser og bisættelser i de omkringliggende kirker, herunder