bedemand oelgod noers begravelsesforretning
Noers Begravelsesforretning

Ølgod

Lokale igennem mere end 90 år - Vores afdeling i Ølgod er din lokale bedemand i Ølgod og omegn. Vi støtter dig igennem den svære tid.
Storegade 40
6870 Ølgod
Telefon
75 24 10 50

Lokal bedemand i Ølgod og omegn

Hos Noers Begravelsesforretning er vi lokalkendte i Ølgod og omegn og forretningen har bistået ved begravelser og bisættelser i lokalområdet gennem flere år.

Olav Noer som ejer forretningen har været bedemand siden 1998 og overtog efter Kristian Andersen i 2010 og kender derfor alle relevante personer, herunder præst, graver, kordegn mm. hvilket gør at vi kan yde en personlig og vidende service.

Med vores lokalkendskab til traditioner, hvordan ringes der og hvem skal kontaktes, sørger vi for at hjælpe jer og give jer ro til at sørge.

Begravelse og bisættelser i Ølgod

Vores mål er at give de pårørende en smuk afsked med respekt for afdødes sidste ønsker. Som bedemand bistår vi med råd og vejledning og sørger for at I kan finde ro til at sørge. Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med saglig og kompetente råd og vejledning. Alle samtaler kan ske hjemme hos dig eller i vores begravelsesforretning i Ølgod.

Blomster og kranse

Vi har et godt samarbejder med de lokale blomster butikker, som leverer blomster og kranse til begravelser og bisættelser i de lokale kirker.
I Ølgod og omegn samarbejder vi med:

Blomsterhjørnet Ølgod
Nr. Alle 1, 6870 Ølgod
Telefon: 75 24 19 19

DagliBrugsen Tistrup 
Torvet 3
Telefon: 75 29 91 22

Kirker i Ølgod og omegn

Vi er lokale og bistår de lokale i Ølgod, Gårde, Krusbjerg og Linbjerg området ved begravelser og bisættelser i de omkringliggende kirker, herunder: