bedemand oelgod noers begravelsesforretning
Noers Begravelsesforretning

Ølgod

Lokale igennem mere end 90 år. Vores afdeling i Ølgod er din lokale bedemand i Ølgod og omegn. Vi støtter dig igennem den svære tid.
Storegade 40
6870 Ølgod

Lokal bedemand i Ølgod og omegn

Hos Noers Begravelsesforretning er vi lokalkendte i Ølgod og omegn og forretningen har bistået ved begravelser og bisættelser i lokalområdet gennem flere år.

Olav Noer som ejer forretningen har været bedemand siden 1998 og overtog efter Kristian Andersen i 2010 og kender derfor alle relevante personer, herunder præst, graver, kordegn mm. hvilket gør at vi kan yde en personlig og vidende service.

Med vores lokalkendskab til traditioner, hvordan der ringes, og hvem skal kontaktes, sørger vi for at hjælpe jer og give jer ro til at sørge.

Når du vælger en bedemand i Ølgod eller en af de øvrige byer/landsbyer i området, kan du koncentrere dig om andre ting. I forbindelse med at man sørger over en afdød person, som man holdt af, ønsker de færreste nok at skulle forholde sig til praktiske ting. Ved at samarbejde med os er der blot få ting, som du skal tage stilling til, hvilket giver dig fred og ro.

Begravelse og bisættelser i Ølgod

Vores mål er at give de pårørende en smuk afsked med respekt for afdødes sidste ønsker. Som bedemand bistår vi med råd og vejledning og sørger for at I kan finde ro til at sørge. Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med saglige og kompetente råd og professionel vejledning. Alle samtaler kan ske hjemme hos dig eller i vores begravelsesforretning i Ølgod.

Vi tager gerne en snak med dig over telefonen forud for samtalen ansigt til ansigt, hvis du har det bedst med det. Og hvis du har nogen spørgsmål angående begravelser, bisættelser, blomsterarrangementer eller andre ting, vil vi gøre vores bedste for at svare på dem, sådan at du kan koncentrere dig om at sørge og mindes afdøde.
Du kan ringe eller skrive til os, og vi tilpasser vores kommunikation med dig efter dine ønsker. Ring til os på 75 24 10 50 eller send os en e-mail på info@noersbegravelse.dk. Du kan også aftale et ansigt-til-ansigt-møde med os i vores bedemandsforretning i Ølgod.

Blomster og kranse

Vi har et godt samarbejder med de lokale blomster butikker, som leverer blomster og kranse til begravelser og bisættelser i de lokale kirker.

En blomsterkrans virker måske ikke så vigtig i det store perspektiv, men for mange pårørende er det en vigtig del af det at tage afsked med en afdød. Derfor samarbejder vi med to gode forretninger, der leverer blomsterkranse og buketter af høj kvalitet.


I Ølgod og omegn samarbejder vi med:

Blomsterhjørnet Ølgod
Nr. Alle 1, 6870 Ølgod
Telefon: 75 24 19 19

DagliBrugsen Tistrup 
Torvet 3
Telefon: 75 29 91 22

Kirker i Ølgod og omegn

Vi er lokale og bistår de lokale i Ølgod-, Gårde-, Krusbjerg- og Linbjerg-områderne området ved begravelser og bisættelser i de omkringliggende kirker, herunder:

Video fra Ølgod

Udover at se videoen fra Ølgod kan du også finde andre ressourcer her på vores hjemmeside. Eksempelvis finder du også information om forskellige emner, som vi beskæftiger os med. De omfatter bl.a. følgende: