bedemand blaabjerg bork noers begravelsesforretning
Noers Begravelsesforretning

Blaabjerg-Bork

Lokale igennem mere end 90 år, Vores afdeling i Blaabjerg-Bork er din lokale bedemand i Blaabjerg-Bork og omegn. Vi støtter dig igennem den svære tid.
Anerbjergvej 4a Sdr. bork
6893 Hemmet

Lokal bedemand i Blaabjerg Bork og omegn

Hos Noers Begravelsesforretning er vi lokalkendte i Blaabjerg/Bork og forretningen har bistået ved begravelser og bisættelser i lokalområdet gennem flere år.

Olav Noer som ejer forretningen har været bedemand siden 1998 og er menighedsrådsformand og har været med i menighedsrådsarbejdet siden 2012 og kender derfor alle relevante personer, herunder præst, graver, kordegn mm. hvilket gør at vi kan yde en personlig og vidende service.

Med vores lokalkendskab til traditioner, hvordan ringes der og hvem skal kontaktes, sørger vi for at hjælpe jer og give jer ro til at sørge.

Begravelse og bisættelser i Blaabjerg Bork

Vores mål er at give de pårørende en smuk afsked med respekt for afdødes sidste ønsker. Som bedemand bistår vi med råd og vejledning og sørger for at I kan finde ro til at sørge. Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med saglig og kompetente råd og vejledning. Alle samtaler kan ske hjemme hos jer eller i vores begravelsesforretning i Blaabjerg/Bork.

Alle samtaler kan ske hjemme hos jer eller i en af vores begravelsesforretninger i Blaabjerg/Bork.

 

Blomster og kranse

Vi har et godt samarbejder med de lokale blomster butikker omkring Blaabjerg Bork, som leverer blomster og kranse til begravelser og bisættelser i de lokale kirker.
I Blaabjerg Bork og omegn samarbejder vi med:

Frøjk Blomster
Bredgade 44
6830 Nr. Nebel

Lenes Blomster
Bredgade 46 B
6900 Skjern

 

Kirker i Blaabjerg Bork og omegn

Vi er lokale og bistår de lokale i Blaabjerg Bork området ved begravelser og bisættelser i de omkringliggende kirker, herunder: