bedemand blaabjerg varde outrup begravelsesforretning
Noers Begravelsesforretning

Varde/Outrup

Lokale igennem mere end 90 år, Vores afdeling i Varde/Outrup er din lokale bedemand i Varde/Outrup og omegn. Vi støtter dig igennem den svære tid.
Storegade
6855 Outrup
Telefon
75 28 02 80

Bedemand i Varde

Hos Noers Begravelsesforretning i Outrup er vi lokalkendte i Varde, Outrup og omegn og forretningen har bistået ved begravelser og bisættelser i lokalområdet gennem flere år.

Olav Noer som ejer forretningen har været bedemand siden 1998 og kender derfor alle relevante personer, herunder præst, graver, kordegn mm. hvilket gør at vi kan yde en personlig og vidende service.

Med vores lokalkendskab til traditioner, hvordan ringes der og hvem skal kontaktes, sørger vi for at hjælpe jer og give jer ro til at sørge. 

Begravelse Varde

Vores mål er at give de pårørende en smuk afsked med respekt for afdødes sidste ønsker. Som bedemand bistår vi med råd og vejledning og sørger for at I kan finde ro til at sørge.

Tag kontakt til vores lokale afdeling i Outrup nær Varde og lad os hjælpe jer med saglig og kompetente råd og vejledning. Alle samtaler kan ske hjemme hos jer eller hos os.

Blomster og kranse

Vi har et godt samarbejder med de lokale blomster butikker omkring Varde / Outrup, som leverer blomster og kranse til begravelser og bisættelser i de lokale kirker.
I Varde / Outrup og omegn samarbejder vi med:

Frøjk Blomster
Bredgade 44
6830 Nr. Nebel

Blomster-Feen
Vestre Landevej 69
6800 Varde

Kirker i Varde/Outrup og omegn

Vi er lokale og bistår de lokale i Varde / Outrup området ved begravelser og bisættelser i de omkringliggende kirker, herunder: