bedemand blaabjerg varde outrup begravelsesforretning
Noers Begravelsesforretning

Varde/Outrup

Lokale igennem mere end 90 år. Vores afdeling i Varde/Outrup er din lokale bedemand i Varde/Outrup og omegn. Vi støtter dig igennem den svære tid.
Storegade
6855 Outrup

Bedemand i Varde

Hos Noers Begravelsesforretning i Outrup er vi lokalkendte i Varde, Outrup og omegn og forretningen har bistået ved begravelser og bisættelser i lokalområdet gennem flere år.

Olav Noer, som ejer forretningen, har været bedemand siden 1998 og kender derfor alle relevante personer, herunder præst, graver, kordegn mm. hvilket gør at vi kan yde en personlig og vidende service.

Med vores lokalkendskab til traditioner, hvordan der ringes, og hvem der skal kontaktes, sørger vi for at hjælpe jer og give jer ro til at sørge.

Begravelse Varde

Vores mål er at give de pårørende en smuk afsked med respekt for afdødes sidste ønsker. Som bedemand bistår vi med råd og vejledning og sørger for, at I kan finde ro til at sørge.

Tag kontakt til vores lokale afdeling i Outrup nær Varde og lad os hjælpe jer med saglige og kompetente råd og professionel vejledning. Alle samtaler kan ske hjemme hos jer eller hos os.

Hvis du har nogen spørgsmål om begravelser, bisættelser eller andre praktiske ting, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også downloade folderen "Når nogen dør", som du finder på Danske Bedemænds hjemmeside. Folderen opdateres og udgives årligt af foreningen Danske Bedemænd, som vi er medlem af. Hvis du foretrækker at læse hæftet fysisk, kan du få det tilsendt med posten.

 

Blomster og kranse

Vi har et godt samarbejder med de lokale blomster butikker omkring Varde / Outrup, som leverer blomster og kranse til begravelser og bisættelser i de lokale kirker.

Blomster er måske ikke det første, som de pårørende til en elsket afdød person tænker på, men et flot blomsterarrangement kan hjælpe med at give en god og smuk afsked, som bliver mindeværdig. Du og de andre pårørende behøver ikke tænke på andet end at tage stilling til, hvilken buket I godt kunne tænke jer, og så sørger vi for resten.


I Varde / Outrup og omegn samarbejder vi med:

Frøjk Blomster
Bredgade 44
6830 Nr. Nebel

Blomster-Feen
Vestre Landevej 69
6800 Varde

Kirker i Varde/Outrup og omegn

Nærmest uanset hvor i Varde-området den afdøde skal begraves eller bisættes, kan vi som bedemand i Varde være behjælpelige med at få arrangeret højtideligheden, så der tages bedst mulig afsked med personen. Via vores professionelle kontakt med kirker, præster, blomsterbutikker og andre involverede, sørger vi for, at hele processen forløber uden problemer, sådan at du og de øvrige pårørende ikke behøver bekymre jer om noget og kan få en smuk og mindeværdig afsked.

Vi er lokale og bistår de lokale i Varde / Outrup området ved begravelser og bisættelser i de omkringliggende kirker, herunder:

Hvis du har spørgsmål, som du tænker er relevante for en bedemand i Varde, så vil vi rigtig gerne svare på dem. Du kan ringe til os på 75 28 02 80 eller sende os en e-mail på info@noersbegravelse.dk, hvor vi vil hjælpe dig på bedste vis med vores ekspertise og erfaring.