LOGO
LOGO

Dødsfald

Et dødsfald kommer altid uventet

Uanset om du har været klar over at din kære skulle dø, kommer det altid som et chok. Derfor er det svært at svare prompte på de mange spørgsmål, der opstår i denne forbindelse og derfor lader vi tingene gå i dit tempo. Det er derfor vigtigt for os, at du ved vi er til for dig.

Det betyder, at der ikke er den ting der er for lille eller for stor til, at du kan tale med os om det. Det gælder også det økonomiske, der kan være en svær del af planlægningen, men som desværre også er en nødvendighed.

Når du vælger at anvende vores støtte igennem den svære tid, så får du en støtte, der også er der efter bisættelsen. En støtte du kan regne med fra start til slut.

Kontakt os når der er sket et dødsfald

Vi vil gerne være din støtte igennem den svære tid. Med stor erfaring fra blandt andet Skjern, Tarm, Varde, Ølgod, Tistrup & Outrup varetager vi opgaver i hele Jylland. Vi er til for dig og er der når og hvor du har brug for os.

Du kan vælge at lade os varetage alle dele af planlægningen, eller selv at varetage det meste. Det er op til dig. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere – også inden en eventuel aftale indgås.

Husk at læse mere om vores ydelser inden for: begravelse, gravstenbegravelseshjælpurnesten og bisættelse - vi er din bedemand.